Üçtaş Et sektörde 1995 yılından beri faaliyet göstermektedir. Üçtaş et üretimini Anadolu’nun verimi en yüksek bölgelerinde bulunan Afyon, Balıkesir, Sakarya çiftliklerin de veteriner hekim gözetiminde yetiştirerek, toptan ve perakende olarak hizmet vermektedir. Marmara, Ege ve Akdeniz bölgesin de hizmet veren Üçtaş et lojistik altyapısıyla, profesyonel ekibiyle müşteri odaklı hizmet sunmaktadır.
Üçtaş Et, kendimize misyonumuz; uluslararası standartlarda üretim yaparak, İ.s.o ve H.a.c.c.p ile Helal standartlara özen göstererek müşterilerine en kaliteli ürünleri sürdürülebilir bir biçimde en uygun fiyat politikasıyla müşterilerimize sunmaktır.
Ev dışı tüketim kanallarında, otel , restoran ve katering firmaları ile etkin bir satış ağı ile hizmet vererek bilinçli üretici, bilinçli tüketici felsefesiyle müşteri odaklı üretim yaparak sektörün lider firması olma vizyonumuzla hareket ediyoruz.
Üçtaş et değerleri Yaşadığımız doğaya saygı duymak, helal ve güvenli gıda üretim esaslarına uyarak insan ve doğa sağlığını benimsemek , doğru üretim doğru tüketim felsefesiyle üretim yapmak, sürdürülebilir bir doğa ile çalışanlarımızla beraber yüksek motivasyonda çalışmak, ahlaki değerleri benimsemek.