info@uctas.com.tr +90 216 592 67 80
  • Anasayfa
  • Kurumsal
  • Ürünler
  • Toptan Et
  • Referanslar
  • Galeri
  • Sertifikalar
  • İletişim

ÜRÜNLERİMİZ


Ürünlerimiz


Tümü
Dana
Kuzu
work-img
DANA 3'LÜ SET
work-img
DANA 5'Lİ SET
work-img
DANA ANTRİKOT
work-img
DANA BONFİLE
work-img
DANA CİĞER
work-img
DANA GERDAN
work-img
KUZU BONFİLE
work-img
KUZU BUT
work-img
KUZU ÇÖP ŞİŞ
work-img
KUZU DİLİMLİ GERDAN
work-img
DANA İNCİK
work-img
DANA KAVRAM
work-img
DANA KEMİKSİZ KISA BUT
work-img
DANA KEMİKSİZ TAKIM (DEĞERLİ ETLER DAHİL)
work-img
DANA KEMİKSİZ TAKIM (DEĞERLİ ETLER HARİÇ)
work-img
DANA KISA BUT
work-img
DANA KIYMALIK DÖŞ
work-img
DANA KONTRFİLE
work-img
DANA KONTNUAR
work-img
DANA KÜREK
work-img
DANA NUAR
work-img
DANA ORTA KEMİKLİ KISA BUT
work-img
DANA PENCATA
work-img
DANA PİRZOLA
work-img
DANA SOKUM
work-img
DANA T-BONE STEAK
work-img
DANA TRANC
work-img
DANA UZUN BUT
work-img
DANA YUMURTA
work-img
KUZU DÖŞ
work-img
KUZU GERDAN
work-img
KUZU İNCİK
work-img
KUZU KALEM PİRZOLA
work-img
KUZU KANAT PİRZOLA
work-img
KUZU KEMİKSİZ BUT
work-img
KUZU KEMİKSİZ KOL
work-img
KUZU KOL
work-img
DANA 3'LÜ SET
work-img
DANA 5'Lİ SET
work-img
DANA ANTRİKOT
work-img
DANA BONFİLE
work-img
DANA CİĞER
work-img
DANA GERDAN
work-img
DANA İNCİK
work-img
DANA KAVRAM
work-img
DANA KEMİKSİZ KISA BUT
work-img
DANA KEMİKSİZ TAKIM (DEĞERLİ ETLER DAHİL)
work-img
DANA KEMİKSİZ TAKIM (DEĞERLİ ETLER HARİÇ)
work-img
DANA KISA BUT
work-img
DANA KIYMALIK DÖŞ
work-img
DANA KONTRFİLE
work-img
DANA KONTNUAR
work-img
DANA KÜREK
work-img
DANA NUAR
work-img
DANA ORTA KEMİKLİ KISA BUT
work-img
DANA PENCATA
work-img
DANA PİRZOLA
work-img
DANA SOKUM
work-img
DANA T-BONE STEAK
work-img
DANA TRANC
work-img
DANA UZUN BUT
work-img
DANA YUMURTA
work-img
KUZU BONFİLE
work-img
KUZU BUT
work-img
KUZU ÇÖP ŞİŞ
work-img
KUZU DİLİMLİ GERDAN
work-img
KUZU DÖŞ
work-img
KUZU GERDAN
work-img
KUZU İNCİK
work-img
KUZU KALEM PİRZOLA
work-img
KUZU KANAT PİRZOLA
work-img
KUZU KEMİKSİZ BUT
work-img
KUZU KEMİKSİZ KOL
work-img
KUZU KOL
DANA 3'LÜ SET
work-img

Dana but’un sokum , yumurta ve kontrnua ‘dan oluşan kısımdır. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA 5'Lİ SET
work-img

Dana tranç, yumurta, sokum, kontrnua ve nua’dan oluşan kısımdır. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +2°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA ANTRİKOT
work-img

Ön çeyreğin 11. göğüs yarım omurlarına bağlı bulunan, but’un adale ve kaburgalarının, sırt adaleleri yan kenarlarına 5 –10cm mesafeden kesilmesiyle elde edilen et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (3,5 – 5 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20 –25kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +2°C‘de 10-15 gün;-18°C ‘de 12 aydır.

DANA BONFİLE
work-img

Belin karına bakan iç yüzünde, bel omurları boyunca, bel gözünden sokuma kadar uzanan birinci kalite et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (1.5 –2.5 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20 –25kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA GERDAN
work-img

Boyun omurları ve birinci göğüs omuru ve buna bağlı bulunan kaburga parçası arasından çıkan kemiksiz bir et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (9-12 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

KUZU BONFİLE
work-img

Kuzunun en değerli, yağsız, kemiksiz bel bölgesi etidir. Raf ömrü ambalajı açılmadan ve soğuk zincir kırılmadan M.A.P tabakta 9 gündür. Depolama Koşulları: M.A. P ambalaj içersinde 0°C ile +2°C de depolanmalıdır.

KUZU BUT
work-img

Kuzu çatalın ikiye bölünmüş şeklidir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Her biri ortalama 3-4 kg. dır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25kg ürün bulunmaktadır. Depolama koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4 °C ‘de 10 gün; -18°C ‘de 12 aydır.

KUZU ÇÖP ŞİŞ
work-img

Kuzu flato dan dan yapılır. Plast kağıda sarılı , koli içi ağırlık ortalama 18-20 kg ‘dır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda taze ürünler 0°C ile +4 °C ‘de 10 gün; şoklu ürünler -18°C‘de 12 aydır.

KUZU DİLİMLİ GERDAN
work-img

Kuzu gövdesinin boyun kısmıdır. Kanlı ve sinirli kısımları ile kemik parçacıkları temizlenmiştir. Vakum ambalaj içerisinde 4 adet olmak üzere ağırlığı ortalama 6-8 kg. bulunmaktadır. Plastik poşete sarılı koli içerisinde 25 – 30 adet olmak üzere satışa sunulur. Koli ağırlığı ortalama 20 – 25 kg.dır. Depolama Koşulları: 0°C ile +4 °C ‘de 5 gündür.

DANA İNCİK
work-img

Dana gövdesine ait kol ve but parçalarının uç kısımlarından çıkarılan et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (3- 4,5 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde 15-20 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA KEMİKSİZ KISA BUT
work-img

İncik kemiği, orta kemik ve çanak kemiği içeren dana but’un flatosuz ve pençetasız kısmının kemiklerinden sıyrılmış halidir. Ortalama ağırlık 30-45 kg.’dır. Depolama koşulları: 0°C ile +4 °C ’de 5 gündür.

DANA KEMİKSİZ TAKIM (DEĞERLİ ETLER DAHİL)
work-img

Dana’nın Kürek, Gerdan, Döş, Pençeta, Tranç, Yumurta, Kontrnua, Nua, Sokum, Bonfile, Antrkot, Kontrfile ve incikten oluşan kısımdır. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA KEMİKSİZ TAKIM (DEĞERLİ ETLER HARİÇ)
work-img

Dana’nın Kürek, Gerdan, Döş, Pençeta, Tranç, Yumurta, Kontrnua, Nua, Sokum ve incikten oluşan kısımdır. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA KISA BUT
work-img

İncik kemiği, orta kemik ve çanak kemiği içeren dana but’un flatosuz ve pençetasız kısmıdır. Ortalama ağırlık 30-45 kg.’dır. Depolama koşulları: 0 °C ile +4 °C ’de 5 gündür.

DANA KIYMALIK DÖŞ
work-img

Kaburga kemiklerini saran adale grubundan oluşan kemiksiz bir et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (9-13 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA KONTRFİLE
work-img

Bel omurlarının sırt ve yan çıkıntıları arasında, bel gözünden sacruma kadar uzanan birinci kalite et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (2.7-4 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20- 25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır

DANA KONTNUAR
work-img

But’un arka tarafında bacak kemiğinin gerisinde yumurta ile nuar arasında yer alan kemiksiz et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (5-8 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 25-30 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4 °C ‘de 10-15 gün; -18 °C ‘de12 aydır.

DANA KÜREK
work-img

Dana kolun kürek kısmının kemiksiz halidir. Ürün taze halde, her vakum ambalaj içerisinde 1 adet (11-15 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde 20-30 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA NUAR
work-img

But’un arka tarafında yandan yumurta ve kontrnuar, yukarıda incik ve aşağıda sokum arasında kalan kemiksiz et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (1.5-2.5 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4 °C ‘de 10-15 gün; -18 °C ‘de12 aydır.

DANA ORTA KEMİKLİ KISA BUT
work-img

Dana kısa budun incik ve çanak kemikleri alınmış halidir. Ortalama ağırlık 25 – 40 kg.’dır. Depolama Koşulları: 0 °C ile +4 °C ’de 5 gündür.

DANA PENCATA
work-img

Arka çeyrekte but ve belin dışında kalan, karın boşluğu duvarını oluşturan, 12 ve 13. kaburga parçaları ve diyaframın bir kısmını içine alan et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (5 -8 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 15-20 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA PİRZOLA
work-img

8 omurga kemikli antrikotun dilimlenmiş halidir. Ürün taze halde, her vakum ambalaj içerisinde 8 adet (2,5-3,0 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde 20-25 kg ürün bulunmaktadır. Vakumlu ambalajda 0 ile +4 C ‘de 10 gün; -18 C ‘de12 aydır.

DANA SOKUM
work-img

Sacrum, kuyruk omurları ve leğen kemiklerini içine alan, but’un sağrı bölgesinden çıkan kemiksiz et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (3-5 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20- 25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün; -18°C‘de 12 aydır.

DANA T-BONE STEAK
work-img

Dana but ‘un kontrfile ve bonfilenin bulunduğu kısmın pençeta ve 7. tarak kemiğinden ayırarak elde edilir. Şoklu olarak düzgün ve kalınlığı 1,5 cm olacak şekilde kesilir. Koli veya plastik kasa ağırlığı ortalama 20-22 kg.’dır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA TRANC
work-img

But’un iç tarafında leğen kemiği ile diz eklemi arasında uzanan kemiksiz adale grubu olan et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (5-8 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 15-20 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C’de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

DANA UZUN BUT
work-img

Bonfile, kontrfile, tranç, sokum, yumurta, nua, kontrnua, incik ve pençetayı kapsayan kısımdır. Ortalama ağırlık 55 – 75 kg.’dır. Depolama Koşulları: 0 °C ile +4 °C Nispi Nem %55-%90 olup saklama süresi 7 gündür.

DANA YUMURTA
work-img

Femur kemiği ve diz kapağını içine alan aşağı tarafta diz eklemi, üst tarafta kalça eklemi arasında bulunan kemiksiz et çeşididir. Ürün taze halde, her vakum ambalaj içerisinde 1 adet (4 -7 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

KUZU DÖŞ
work-img

Sırt kemiğinden 13 – 14 cm aşağıdan çizilir, kamurgalardan ayrılır. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet ( 1-1,5 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 15 – 20kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C ‘de 10 gün; -18 °C ‘de 12 aydır.

KUZU GERDAN
work-img

Kuzu gövdesinin boyun kısmıdır. Kanlı ve sinirli kısımları ile kemik parçacıkları temizlenmiştir. Vakum ambalaj içerisinde 4 adet olmak üzere ağırlığı ortalama 6-8 kg. bulunmaktadır. Plastik poşete sarılı koli içerisinde 25 – 30 adet olmak üzere satışa sunulur. Koli ağırlığı ortalama 20 – 25 kg.dır. Depolama Koşulları: 0°C ile +4 °C ‘de 5 gündür.

KUZU İNCİK
work-img

Kuzu kol ve/veya kuzu but’un uç kısımlarından çıkarılan kemikli ettir. Raf ömrü ambalajı açılmadan ve soğuk zincir kırılmadan vakumlu ambalajda 7 gün, M.A.P tabakta 9 gündür. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda taze ürün 0 ile +4 °C ‘de 10 gün, M.A. P ambalaj içersinde 0°C ile +2 C° de depolanmalıdır.

KUZU KALEM PİRZOLA
work-img

8 omurga kemikli antrkotun dilimlenmiş halidir. Vakum ambalaj içerisinde 8 adet (500-800gr) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20 –25 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda taze ürün 0°C ile +4 °C ‘de 10 gün; şoklu ürün -18 °C ‘de 12 aydır.

KUZU KANAT PİRZOLA
work-img

Kuzunun göğüs kafesindeki kaburga kısmıdır. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (0,4 -0,6 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20 -30 kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda taze ürün 0°C ile +4 °C ‘de 10 gün; şoklu üründe -18°C ‘de 12 aydır.

KUZU KEMİKSİZ BUT
work-img

Kuzu butunun kemiklerinden ayrılması ile elde edilir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet ( 1-2,5 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 15 – 20kg ürün bulunmaktadır. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda taze ürün 0°C ile +4 °C ‘de 10 gün; şoklu ürün -18 °C ‘de 12 aydır.

KUZU KEMİKSİZ KOL
work-img

Kuzu kolun kemiğinden sıyrılmış halidir. Raf ömrü ambalajı açılmadan ve soğuk zincir kırılmadan vakumlu ambalajda 7 gün, M.A.P tabakta 9 gündür. Depolama Koşulları: Vakumlu ambalajda Taze Ürün 0°C ile +4 °C ‘de 10 gün, M.A.P ambalaj içersinde 0°C +2 C° ‘de depolanmalıdır.

KUZU KOL
work-img

Kuzu çatalın ikiye bölünmüş şeklidir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Her biri ortalama 3-4 kg. dır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25kg ürün bulunmaktadır. Depolama koşulları: Vakumlu ambalajda 0°C ile +4 °C ‘de 10 gün; -18°C ‘de 12 aydır.

Adres

Battalgazi Mh. Gecesefası Sk. No:4 Aytop Gıda Sitesi E Blok 2/1 Sultanbeyli / İstanbul

Telefon

+90 216 592 67 80

+90 543 327 70 38

E-Mail

info@uctas.com.tr

© 2025 Üçtaş Et | All Rights Reserved. | Web Tasarım